Yhteisö

Hub Saloon on löytänyt tiensä mukava joukko eri alojen yrittäjiä ja lisää tulee koko ajan.​
Löydät kaikkien hubilaisten yritykset ja ajantasaisimmat linkit koottuna Pinterest-taulustamme. Kannattaa tutustua!

Tässä lyhyet esittelyt yrityksistä

Varsinaiset vuokralaiset

Aikatra  http://www.aikatra.com
Aikatra tarjoaa intouttavalla työotteellaan työnohjausta, kiireenkesytystä®, työhyvinvointivalmennusta, koulutusta, inspiraatioluentoja, kursseja ja ajatusvoimaa arkeen.

AINA-Wireless Inc./ PauMax Oy  http://www.aina-wireless.com
AINA-Wireless Inc. on elektroniikkaa valmistava yritys, joka kehittää ja valmistaa tietoliikennelaitteita älypuhelimille yksityisille että ammattilaisille.

Asianajotoimisto Fenno Oy   http://www.fennolaw.fi
Asianajotoimisto Fenno on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon..

Broomu Digitals Oy  http://www.broomudigitals.fi
Broomu Digitals Oy on erikoistunut kehittämään kaupallisia mobiilisovelluksia, lisätyn todellisuuden sovelluksia ja hybridipelejä. Hyödynnämme vahvasti uusia digitaalisia tekniikoita ja paikkatietoja tuotteissamme.

Cambridge-valmentaja Liisa Lehtonen  http://www.cambridgeohjelma.fi
Tiedämme kokemuksesta, että laihduttajana tarvitset tukea ja apua sekä painon pudotuksessa että painon hallinnassa. Valmentajamme ovat saaneet erittäin kattavan koulutuksen tuotteen käytössä, taso-ohjlemassa, valmennustaidoissa ja ohjelman muokkaamisessa juuri sinulle sopivaksi.

Joy & Order  http://www.joyandorder.fi
Suunnittelemme ja toteutamme modernia markkinointia ja viestintää sekä tuotamme aiheesta koulutuksia. Jos hommat ovat solmussa tai tuotantoputki tukossa, me autamme.

Katja Noponen Oy  http://www.katjanoponen.fi
Katja Noponen Oy on valtakunnallinen valmennus- ja kuntoutusalan yritys, jonka palveluksessa on yli 50 alan asiantuntijaa noin 30 paikkakunnalla. Työhönkuntoutumiseen, työhönpaluuseen ja työllistämiseen liittyvät toimenpiteet ovat yrityksen ydinosaamista. Samasta organisaatiosta saavat palvelua sekä työnhakijat että työnantajat.

Kimmo Eklund Oy   http://www.neuroeventlabs.com
We develop scalable solutions for registering data about patient’s epilepsy seizures by using video and other sensors; combined with smart analytics helping medical staff to use the data efficiently; as well as tools for patients to take an active role in the care taking process. 

KM-rakentajat Oy  http://www.kmrakentajat.fi
KM Rakentajat Oy on julkisivu-urakointiin ja -korjaukseen erikoistunut luotettava, vastuuntuntoinen ja kehitysmyönteinen yritys.

Membook Oy  http://www.membook.fi
Membook on yhdistyksille ja muille yhteisöille sekä niiden jäsenille tarkoitettu palvelu, jonka tarkoitus on tehdä yhdistystoiminnasta helpompaa ja hauskempaa. Jäsenrekisterin ylläpitämisen lisäksi Membookissa on monia muita yhteisöllisyyttä ja yhdistystoimintaa tukevia toimintoja.

Morren Maailma  http://www.morrenmaailma.fi
Morren maailma tarjoaa laadukkaita kirja-alan palveluita fantastisella otteella.

Oy Bitti Ab http://www.bitti.fi
Hub Salon veturiyritys ja päävuokralainen. Yrityksen toimialana on IT-palvelut ja konsultointi. Päätuote on Nekkari-jäsenrekisteri yhdistyksille, sen asiakaspalvelu ja -tuki sekä yhdistysten ulkoistetut jäsensihteeripalvelut.

Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelu Oy http://www.tekniikkapalvelu.fi
Pohjois-Suomen Tekniikkapalvelu Oy on energiasäästöpalveluiden asiantuntija. Tarjoamme energiankäyttöä tehostavia palveluita ja tuotteita sekä yritys-, että kotikäyttöön.

Polulla  http://www.polulla.fi
Polulla Coaching tarjoaa työnohjausta, valmennusta, koulutusta, kursseja, sovittelua ja verkostopalaverien fasilitointia yksilöille, ryhmille ja työyhteisöille.

Pro Viljavarasto  http://www.proviljavarasto.com
Pro Viljavarasto ry:n tarkoituksena on tukea toiminnallaan Salon keskustassa sijaitsevan Osuuskaupan vanhan viljavarasto- ja myllyrakennuksen säilyttämistä ja kehittämistä niin, että siitä tulee osa uutta elinvoimaista Saloa.

Rejlers  http://www.rejlers.fi 
Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä projektipalveluita monialaiselle teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille.

Salon Pelastakaa Lapset ry http://www.pelastakaalapset.fi
Salon Pelastakaa Lapset ry toimii salolaisten lasten, nuorten sekä lapsiperheiden hyväksi. Tällä hetkellä avustustoimintamme pääpaino on salolaislasten ja -nuorten koulunkäynnin sekä harrastamisen tukeminen Eväitä Elämälle- ohjelman kautta.

Suomen Tiedetoimittajain liitto ry  http://www.tiedetoimittajat.fi
Suomen tiedetoimittajain liitto edistää tiedeviestintää yhteiskunnassa yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa ja järjestää tiedeviestintään liittyvää koulutusta.

Tilitoimisto Statera
Tilitoimisto Statera on uusi pieni tilitoimisto, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua kaikissa taloushallinnon tehtävissä - vankalla ammattitaidolla, 15 vuoden kokemuksella.

Tmi Sähkö Siuvatti  http://www.sahkosiuvatti.fi
Sähkö-Siuvatti,  Asennukset - Suunnittelu - Sopimushuollot,  S1-ryhmän urakointioikeudet.

Vetcare Oy  http://www.vetcare.fi 
Vetcare Oy on ollut suomalaisten eläinlääkäreiden yhteistyökumppani vuodesta 1992. Toimitamme lääkkeitä ja vapaan kaupan valmisteita sekä lemmikeille että tuotantoeläimille. Tärkeitä asiakkaitamme ovat myös apteekit ja eläintenhoitajat sekä muut eläinten terveydenhuollon ja lääkinnän ammattilaiset.

Vihterpalun Kartano http://www.vihterpalu.ee
Vihterpalun kartano on suomalaisomisteinen tilauskartano Virossa, tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.
Vihterpalussa voit viettää niin häät, juhlat, kokoukset kuin isommatkin tapahtumat.


 

"Hub-membership"asiakkaat

Kodinhengetär / Tmi Pikku Maahinen  http://www.kodinhengetar.fi
Kodinhengetär on yritys, joka tarjoaa siivous- ja kotiapupalveluja yksityishenkilöille että pienyrityksille.

Vetman Oy  http://www.vetman.fi
Vetman palvelee eläinten parissa käytännön työtä tekeviä ammattilaisia. Kehitämme, maahantuomme, markkinoimme ja myymme eläinlääkinnässä ja eläinten hoitotyössä tarvittavia laitteita, välineitä ja tarvikkeita.